Modern Combat 5: Blackout, Gameloft tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2014 yılında piyasaya sürülmüştür.
Oyun, minimum sistem gereksinimlerini karşıladığında, düşük grafik ayarlarında oynanabilir. Ancak, daha iyi bir performans için, önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmak gerekir.
Minimum Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64 Bit)
- İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Athlon II X2 250
- RAM: 2 GB
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 220 veya AMD Radeon HD 5570
- Depolama Alanı: 4 GB
- DirectX: Sürüm 11
Önerilen Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 Bit)
- İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX-8350
- RAM: 4 GB
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 730 veya AMD Radeon RX 550
- Depolama Alanı: 4 GB
- DirectX: Sürüm 11
Sistem Gereksinimleri Açıklaması
- İşletim Sistemi: Oyun, Windows 7, 8, 8.1, 10 (64 Bit) işletim sistemlerini desteklemektedir.
- İşlemci: Oyun, en az Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Athlon II X2 250 işlemciyi desteklemektedir.
- Ekran Kartı: Oyun, en az Nvidia GeForce GT 220 veya AMD Radeon HD 5570 ekran kartını desteklemektedir.
- RAM: Oyun, en az 2 GB RAM gerektirmektedir.
- Depolama Alanı: Oyun, 4 GB kullanılabilir depolama alanı gerektirmektedir.
- DirectX: Oyun, DirectX 11 sürümünü gerektirmektedir.
Sistem Gereksinimleri Karşılanmıyorsa
Eğer sisteminiz bu sistem gereksinimlerini karşılamıyorsa, oyunun performansı düşük olabilir veya oyun oynanamaz hale gelebilir. Bu durumda, sisteminizi yükseltmeniz veya daha düşük grafik ayarlarında oynamanız gerekebilir.
Modern Combat 5: Blackout'un Sistem Özelliklerini Etkileyen Faktörler
Modern Combat 5: Blackout'un sistem özelliklerini etkileyen faktörler şunlardır:
- Oynanılan grafik ayarları: Daha yüksek grafik ayarları, oyunun sistem gereksinimlerini artırabilir.
- Oynanılan oyun modları: Bazı oyun modları, oyunun sistem gereksinimlerini artırabilir.
- Oynanan haritalar: Daha büyük haritalar, oyunun sistem gereksinimlerini artırabilir.
Modern Combat 5: Blackout'u daha iyi bir performansla oynamak için, bu faktörleri göz önünde bulundurabilirsiniz.