-
Selamlar forum halkı normalde bu gibi konularla uğraşmam fakat bazı şeylere tahammülüm yok güzel güzel yazmaya pek ihtiyaç duymuyorum böyle olaylarda o yüzden direk konuya girmek istedim aşağıda linkini bırakacağım filesin aslıdır ve bana aittir ek olarak da resim ekliyorum filesle ilgili. Zamanında yakın bir arkadaşımla fixleyip uğraştığımız projemdi vazgeçmiştim. Sonradan satışını yapan kişi istediği için kendisine beraber geliştirmek için iletmiştim. Bir ara işlerimden dolayı Metin2'ye ara vermiştim bu yüzden bana sormadan satışa sunmaması gerektiğini konuşmuştuk anlaşmıştık. Ne hikmetse satışa kafasına göre sunmaya çalışmış.
Düzgünce rica etseydi izin verirdim zaten yaptığı saygısızlıktan dolayı paylaşıyorum. İçerisinde zamanında bilinen Metin2 sunucusuna, sahibine yaptığım, özelleştirdiğim(Hiera2) sistemler de mevcuttur. Fileste ufak tefek eksikler olabilir üstünde çalışırken bırakmıştım(Kanat, affect, gibi ufak tefek şeyler). İçerisinde 1K stack chat info içeren sandık açma(CTRL-Sağ Tık), Rubinum tarzı Serbest Kamera, Aeldra tarzı Loading animasyonu, Constinfo içerisinden aç-kapa yapabileceğiniz birebir Aeldra yan menü mevcut paylaştığımdan çok daha iyi bir düzende. Son olarak baktım satışa sunulmuş dosyaların sahibi olarak paylaşıyorum Yallah Arabistana...
Bu Server Files Turkmmo Forumundan Adalet Kullanıcısının Oluşturmuş Olduğu Konudan Alınmıştır.
FreeBSD 13 veya Üstü
GCC10 C++17
VS22 C++17
Mysql 5.6